Betöltés...

Rólunk

A versenyképes informatikai tudás nem szerezhető meg csupán könyvekből. Óriási jelentősége van a saját tapasztalatnak, a mások hibáiból és eredményeiből való tanulásnak is.

Képzéseink során arra törekszünk, hogy a olyan trénereket biztosítsunk Önnek, akik az adott termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos tudásukat a tapasztalataikon, éles projekteken és élethelyzetekben szerzett tudás megosztásával közvetítsék a munkatársai felé.

Munkatársaink ismereteiket nemcsak a tréningeken gyűjtött tapasztalatokkal, hanem a jelenlegi IT életben történő aktív szerepvállalással is mélyítik. Számos helyen jelenleg is folytatunk folyamatosan tanácsadói tevékenységet, és részt veszünk olyan projektek és stratégiák megalkotásában, amelyek a legkorszerűbb technológiákat és módszertanokat használják fel. Figyelemmel kísérjük a hazai és nemzetközi informatikai trendek alakulását és aktívan részt veszünk ezen ismeretek terítésében és a magyarországi környezetbe való beillesztésén is.

Nem kötelezzük el magunkat egyetlen gyártó vagy módszertan mellett sem. Minden ügyfelünknél az igényeihez legjobban illeszkedő technológia és megoldás megismerését és gyakorlati életbe való beillesztését támogatjuk.